Yes, Man!

1372Това е един страхотен за мен филм.Понеже е по-различен от научините, философските теми и анализи,теории и т.н. Представен просто и неангажиращ особено мозъка с мисловна дейност.Не знам как,но този филм някак ме зареди..а понякога на човек му трябва съвсем малко-стига да улучи точното място.   

Комедията „Навитакът“ е третият пореден филм, на който актьорът Джим Кери („Айс Вентура“) е едновременно продуцент и изпълнител на главната роля. Продукцията е режисирана от Пейтън Рийд, който е базирал филма си на романа на британския писател Дани Уолъс. Биографичната книга на Уолъс е издадена през 2005 г. и описва последиците от личния му експеримент в продължение на шест месеца да отговаря на всякакви въпроси само с „Да“.
Сценарият на „Навитакът“ е адаптиран от Никълъс Столър и Джерад Пол, а в поддържащия каст на лентата се открояват имената на Зоуи Дешанел („Явлението“), Терънс Стамп („Агент Смарт“) и Моли Симс („Старски и Хъч“). Специално за този филм Джим Кери се е отказал от хонорар за ролята си и е подписал договор да взима процент от общите приходи на комедията.
Карл Алън (Джим Кери) е пълен неудачник, който от години живее по един и същи начин, без да намери сили да промени нещо. Негативизмът го е обладал напълно и въпреки усилията на приятелите му той не приема никакви предложения за промяна. Един ден обаче обстоятелствата отвеждат Карл на семинар на гуруто Терънс (Терънс Стамп), който умело проповядва позитивен поглед върху света.
Карл решава да промени драстично начина си на живот и дава обещание в продължение на цяла година да отговаря само с „Да“ на всички въпроси и предложения към него. С това започват неговите приключения, които включват скокове с бънджи, уроци по китайски, уголемяване на пениса и множество други предизвикателства.

Advertisements

One thought on “Yes, Man!

  1. Наистина страхотен филм. Спомних си Джим Кери- навремето беше мно-ооого добър. Сега вече поизбледнява, остаряваме… В този дух МНОГО ДОБЪР е филма A Good Year / Добра Година !

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s