Сълзите – говорът на сърцето!

Сълзи се появяват, когато човек има силно изживяване, било то огромна радост, тъга или удивление. Тогава сърцето е докоснато. Сърцето има само един начин да се изрази и това са сълзите.

Не се опитвай да анализираш или интерпретираш сълзите. Сълзите са отвъд това. Думите не могат да опишат сълзите. Сълзите идват от по-дълбоко място.

Всичко което трябва да направиш, когато дойдат сълзи, е да ги позволиш. Ще разбереш сълзите, само когато се гмурнеш в тях, когато не се въздържаш. Отдай им се напълно! Стани сълзи! Когато дойдат сълзите, наслаждавай се!

Да мислиш за любов без да се появят сълзи, значи не мислиш за любов. Да четеш това без да се появят сълзи, значи го разбираш само с ума си, не със сърцето си.

Ошо
Advertisements

4 thoughts on “Сълзите – говорът на сърцето!

  1. Благодаря ви за хубавата статия. Отдавна не бях чел нещо добро по темата.. надявам, се че скоро ще публикувате още нещо. Ще намина след ден два за да проверя ;). Хубав ден и успех за напред.

  2. Има различни мнения, аз попринцип винаги се старая да избягвам крайностите, защото според мен за каквото и да става въпрос винаги си струва човек да погледне поне от две различни гледни точки за да има претенции за правилна преценка… Ако ме разбирате 😉

  3. Pingback: Сълзите – говорът на сърцето ! | Bulgarian Blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s